Home Δραστηριότητες

Φωτογραφίες

water_2.jpg biking_14.jpg diafora 011.jpg climbing_16.jpg camp 2006 kostas 088.jpg P8240070.jpg camp 2006 kostas 470.jpg arxiki 02.jpg camp 2006 kostas 080.jpg camp2006 b period file 3 021.jpg

Αναζήτηση


Δασικό Χωριό ΛΙΒΑΔΑΚΙ, Webmaster: [email protected]
Δραστηριότητες

 

Δραστηριότητες εντός του Δασικού Χωριού:

 • Αναρρίχηση σε τεχνητή πίστα: Δοκιμάσετε τις δυνατότητές σας, μάθετε με ασφάλεια τις τεχνικές και τους βασικούς κανόνες, με την καθοδήγηση έμπειρων οδηγών βουνού.

 • Rappel σε τεχνητή πίστα: Η κατάβαση είναι πάντα καλύτερη και πιο εντυπωσιακή!

 • Τοξοβολία: Μια εμπειρία που θα σας ταξιδεύσει στην μυθολογία, στον βασιλιά Εύρυτο, μυθικό ήρωα και άριστο τοξότη.

 • Flying Fox: Νιώστε την αδρεναλίνη σας να ανεβαίνει στα ύψη, με το εντυπωσιακό εναέριο πέρασμα.

 • Orienteering: Μάθετε να προσδιορίζετε την θέση σας με την πυξίδα και τον χάρτη, λαμβάνοντας μέρος σε αγώνα προσανατολισμού!
 • Ορεινή ποδηλασία: Γνωρίστε την πανέμορφη περιοχή κάτω από την επιβλητική παρουσία του Βελουχιού με την πλούσια ποικιλία χλωρίδας.Τα μονοπάτια του Τυμφρηστού σας περιμένουν για απίστευτες καταβάσεις με την συνοδεία εκπαιδευτή mountain bike!
 1. Ενοικίαση ποδηλάτου.
 2. Εκμάθηση βασικών αρχών ασφάλειας και τεχνικής για παιδιά.
 3. Συνοδεία και υποστήριξη με 4Χ4 σε ασφάλτινη, χωμάτινη ή τεχνική διαδρομή (κατάβαση σε μονοπάτι).
 • Πεζοπορικές διαδρομές: Ήπιες ή απαιτητικές πεζοπορικές διαδρομές στα μονοπάτια της γης των Ευρυτάνων και της Δυτικής Φθιώτιδας. Παρατήρηση της πλούσιας πανίδας και χλωρίδας.

 

Δραστηριότητες στην ευρύτερη περιοχή της Ευρυτανίας

 • Rafting: Ανακαλύψτε τον υδάτινο κόσμο της Ευρυτανίας με ένα από τα πιο εντυπωσιακά σπορ!
  1. Ταυρωπός (δυσκολίας 2ου βαθμού)
  2. Τρικεριώτης (δυσκολίας 3ου βαθμού)

 

 • Canoe: Η λίμνη των Κρεμαστών, μια από τις μεγαλύτερες τεχνητές των Βαλκανίων, είναι κάτι που πρέπει να επισκεφτείτε οπωσδήποτε ερχόμενοι στην Ευρυτανία. Ανακαλύψτε την με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, που είναι σίγουρα με canoe. Τα γαλαζοπράσινα νερά της, τα φιόρδ που δημιουργούνται, τα διάσπαρτα νησάκια της, τα σπάνια είδη πουλιών που φιλοξενεί, σίγουρα θα σας ηρεμήσουν και θα σας μαγεύσουν.

 

 • Canyoning:
  1. Μαύρη Σπηλιά: Ένα πανέμορφο φαράγγι με πολλούς καταρράκτες, έντονους γεωλογικούς σχηματισμούς και πλούσια βλάστηση. Ιδανικό για την εισαγωγή στο σπορ, αποτελούμενο από 4 καταρράκτες.
  2. Βόθωνας: Για τους ήδη μυημένους στο σπορ, αποτελούμενο από 9 καταρράκτες.
  3. Γουρνόρεμα και Κακαβόρεμα: Φαράγγια άγριας φυσικής ομορφιάς, στην καρδιά της Ευρυτανικής γης.

 

 • Via Ferrata: Η «Σιδερένια Οδός», μοναδική στην Ελλάδα, κινείται δίπλα σε ορμητικούς καταρράκτες και είναι προσβάσιμη από όλους.

 

 • Jeeping στο φαράγγι του «Πανταβρέχει»: Μια από τις πιο μαγευτικές τοποθεσίες της Ευρυτανίας. Το όνομα αυτό προήλθε από τους πολλούς καταρράκτες του φαραγγιού, που δημιουργούν ένα υπέροχο τοπίο, ενώ οι φυσικές κολυμπήθρες που έχουν σχηματιστεί είναι ιδανικές για βουτιές. Μια εκδρομή που ανταμείβει και τους πιο απαιτητικούς.

 

 • Μαθήματα ορειβασίας (χειμερινό βουνό): Η ειδικότητά μας! Βασική αρχή μας το τρίπτυχο: Ασφάλεια - Διασκέδαση - Γνώση .
  1. ενοικίαση εξοπλισμού (κραμπόν, πιολέ, μποντριέ)

 

 • Σκι: Θέλετε να κινείστε έξω από τα όρια των χιονοδρομικών κέντρων με ασφάλεια; Να πηγαίνετε εκεί που οι άλλοι βλέπουν μόνο στις φωτογραφίες; Ελάτε μαζί μας στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Βελουχιού για να σας διδάξουμε την τεχνική του Αλπικού σκι (κατάβαση) και για όσους τολμηρούς το επιθυμούν, μπορούμε να τους μυήσουμε στο συναρπαστικότερο χειμερινό άθλημα, το Ορειβατικό σκι!
  1. ενοικίαση εξοπλισμού σκι
  2. ενοικίαση εξοπλισμού snowboard
  3. ενοικίαση έλκηθρου
  4. μαθήματα σκι


* Για ορισμένες από τις παραπάνω δραστηριότητες υπάρχει ελάχιστος και μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων. Για περισσότερες λεπτομέρειες απευθυνθείτε στον υπεύθυνο.

 

 

Γλώσσα - Language

Σύνδεσμοι

Mountain Action

Ψηφοφορίες

Ποια από τις δραστηριότητες του Δασικού Χωριού σας αρέσει περισσότερο;